Over connie

Hoe ik kennismaakte met de hoorn

Wat leuk dat je op mijn website bent beland! Misschien per toeval of voor informatie, maar kijk rustig verder. Hier volgt een beknopte samenvatting van mijn (muzikale) leven. 

Op 7-jarige leeftijd ben ik bij de fanfare op es-hoorn begonnen (geboren in Amstelveen, 1960). Op de es-hoorn heb ik alle Hafabra examens gedaan. Toen ik 13 jaar was behaalde ik m’n D-diploma. Dit was voor mij het begin van een leven vol muziek. Apetrots was ik toen ik op m’n 15e een waldhoorn van mijn ouders kreeg.

Ik wilde verder in de muziek en ging hoorn studeren aan het Rotterdams en later het Brabants conservatorium, waar ik in 1987 ben afgestudeerd als docerend musicus. Tegelijkertijd heb ik vanaf begin jaren 80 in veel orkesten en ensembles gespeeld. Min of meer vaste beroepsorkesten waren RBO-sinfonia en het Nederlands Begeleidings Orkest. 

 

In deze beroepsorkesten heb ik bij elkaar ruim 30 jaar deel van uitgemaakt. Na mijn afstuderen ben ik ook les gaan geven.

In 1990 ben ik vanwege het werk van Roel (mijn partner) vanuit Rotterdam naar Driel verhuisd en heb hier uiteindelijk mijn draai in de muziek weer helemaal gevonden.

 

Momenteel ben ik docente hoorn, trompet, bugel en bariton bij de muziekverenigingen Amicitia in Dodewaard, KNA in Ingen, K&V in Maurik en Prinses Marijke in Geldermalsen. Daarnaast ben ik freelance hoorniste en doe ik de organisatie van de ensembles die u op deze website tegenkomt.

 

vrije tijd

In mijn vrije tijd loop ik graag hard en samen maken we lange wandeltochten. En ja, zo zien onze vakanties er dan ook meestal uit. Verder verzamel ik graag lekkere veganistische recepten.

STuur een bericht